Tik Tok-palvelut – näin otat TikTokin haltuun yrityksenä

Kannattaako yrityksen tehdä TikTok-tili? Mikä toimii TikTokissa? Miten esiintyä uskottavasti nuorten silmissä? Soma Editin perusteelliset TikTok-palvelut yrityksille auttaa!

Monella on mielikuva TikTokista hassuina tanssivideoina, viraali-ilmiöinä ja nuorten pelikenttänä. Tosiasiassa TikTok on paljon enemmän kuin vain tätä – se on paras paikka tavoittaa tietty kuluttajaryhmä ja kasvaa paitsi Suomessa, myös kansainvälisesti. Eikä se vaadi tanssitaitoa, ainoastaan avoimen asenteen!

Kannattaako yrityksen olla läsnä TikTokissa? Mitä me siitä hyödymme?

TikTok on jatkuvasti kasvava sosiaalinen media, jossa on jo yli miljoona suomalaista käyttäjää. Erityisen TikTokista tekee sen käyttäjien ikäprofiili: sovelluksen suurin käyttäjäryhmä Suomessa on 18–24-vuotiaita. Tämä käyttäjäryhmä on erityisen vaikea tavoittaa perinteisen mainonnan keinoin, sillä nuoret ja nuoret aikuiset viettävät vain vähän aikaa televisiomainosten tai printtimedian parissa.

TikTokissa tavoitat nuoret, seuraat alasi markkinaa etulinjassa ja markkinoit tehokkaasti ilman suurta budjettia!

 

Tik Tok koulutus yritykselle

Mutta nuoret eivät ole kohderyhmäämme, miksi meidän pitäisi silti olla TikTokissa?

Nuorista ja nuorista aikuisista kasvaa tulevaisuuden kuluttajia, jotka tekevät ostopäätöksiä tuotteista, joiden he kokevat olevan helposti lähestyttäviä ja saavutettavissa. Brändimielikuvan rakentaminen ja vahvistaminen nuorten silmissä ei ole koskaan ollut näin helppoa: TikTokissa yritys näyttäytyy toverillisena, samaistuttavana ja uteliaisuutta herättävänä – sekä tulevaisuuden freshinä työnantajana.

TikTok kasvaa jatkuvasti, jolloin palveluun löytävät myös muun ikäiset käyttäjät. Tällöin ensimmäisenä paikalla olleilla yrityksillä on etulyöntiasema, jota ei kannata hukata!

TikTok-palvelut räätälöitynä yrityksesi tarpeisiin

 

 

Sinun ei tarvitse perehtyä sovellukseen yksin tuntikausien ajan tai kysellä sukulaisnuorilta vaivaantuneena vinkkejä, vaan Soma Edit tekee puolestasi kaiken kuukausittain, teknisistä ominaisuuksista toimiviin strategioihin ja valmiisiin videoihin. TikTok-palvelut antaa nopean ja varman startin sovelluksen käyttöön luovasti, strategiaa seuraten ja brändin mukaisesti.

TikTok-palveluista saat yrityksellesi eväät kaikkeen, mitä tarvitset menestyksekkääseen TikTok- markkinoitiin ja sisällöntuotantoon ILMAN SUURTA MAINOSBUDJETTIA.

Tilaamalla TikTok-palvelun, huolehdimme..

Suunnittelusta

Hands on -kuvaamisesta

Tik Tok videoiden editoinnista

Säännöllisestä sisällöntuottamisesta

Vuorovaikutuksesta ja viestinnästä

Trendaavista äänistä ja musiikista

Kilpailijakartoituksesta

Kohderyhmäanalyysista

Analytiikan keräämisestä

TikTok on vielä niukasti hyödynnetty markkinointikeino, joka tuo yritykselle…

 • orgaanista kasvua ja suoraa myyntiä
 • eturivin näkymät nuorten kuluttajien toiveisiin
 • mahdollisuuden näyttäytyä mielenkiintoisena työnantajana

Toisin kuin usein luullaan, TikTokissa menestyminen ei edellytä tanssimista tai lipsync-videoita, vaan ainoastaan aitoa halua olla läsnä.

TikTok-palveluissa…

 • tuotamme idearikasta ja yleisöä puhuttelevaa orgaanista sisältöä
 • luomme yrityksellesi kestävän TikTok-strategian
 • tuomme TikTokin luontevasti osaksi yrityksesi brändiä  
Tik Tok palvelut Soma Edit

Sinun tai yrityksesi markkinointitiimin ei tarvitse olla erityisen luova tai kekseliäs, sillä Soma Edit hoitaa Tik Tok sisällöntuotannon puolestasi. 

Esimerkkihinnastot TikTok-palvelun paketeista:

MINI

 • 4 Tik Tok videota / kk
 • Hashtagit
 • Yhteisömanagerointi
 • 3kk välein analytiikka

 

549 e / kk

MEDIUM

 • 8 Tik Tok videota / kk
 • Hashtagit
 • Yhteisömanagerointi
 • 3kk välein analytiikka

899e / kk

PREMIUM

 • 10 Tik Tok videota / kk
 • Yhteisömanagerointi
 • Hashtagit
 • 3kk välein analytiikka

1149e / kk

Paketit sis. luovan suunnittelun, käsikirjoituksen, kuvaamisen ja editoinnin. Hintoihin lisätään ALV 24% *

Miksi valita Soma Edit TikTok-palvelun toteuttajaksi?

tik tok palvelut yrityksille

Soma Editin perustaja Sonja kasvatti omaa TikTok-tiliään orgaanisesti yli 13 000 seuraajaan vain kuudessa kuukaudessa. Omien kokemustensa lisäksi Sonja hyödyntää koulutuksessa kansainvälisten kouluttajien, verkostonsa ja aitojen nuorten käyttäjien kokemuksia ja taktiikoita.

TikTok-muuttuu jatkuvasti, mutta sinun ei tarvitse huolehtia siitä: Sonja seuraa ammatikseen viimeisimpiä trendejä ja uusia teknisiä ominaisuuksia, jotta yrityksesi saa aina tuoreimman mahdollisen tiedon tehokkaasta TikTok-markkinoinnista.

Säästä aikaa ja vaivaa hankkimalla säännöllinen TikTok-palvelu alkaen 549€+ALV.